Zbiranje sredstev za nakup invalidskega dvigala

Krajevna skupnost Konovo v Velenju, sekcija "Trije kralji," je v nedeljo, 29. januarja ob 16. uri v Domu krajanov Konovo, organizirala dobrodelni koncert, na katerem so zbirali sredstva za nakup invalidskega dvigala za Mihca Blažiča. Mihec je šest-letni fant, ki ga je mišično obolenje za celo življenje posadilo v invalidski voziček. Že tako oteženo gibanje mu v hiši dodatno otežuje stopnišče. Nakup invalidskega dvigala je veliko finančno breme.
Program so popestrili glasbeniki, ki so se odpovedali honorarju: Oktet Konovo, Konovski štrajharji, Pika Poka, Proti jutru, Trio vikend, Bratje Aubreht, Robert Goter, Zreška pomlad, Spev, Robert Goličnik s prijatelji, Matjaž Ograjenšek in Zvone Hranjec, Mateja Jan, Ansambel Mogu, Alfi Nipič, Tapravi muzikanti in ansambel Termal. Program je povezovala Andreja Petrovič.
Številna podjetja in posamezniki so že darovali sredstva. S koncertom so zbrali 1.820.000 SIT, med drugim so sredstva prispevali tudi člani Lions kluba Velenje (500.000 SIT) in člani Rotary kluba Velenje (200.000 SIT).


arhiv novic