Rotary International

je organizacija svetovno povezanih poslovnežev in strokovnjakov iz različnih poklicev. Člani Rotary klubov po svetu skrbimo za dobrodelne človekoljubne dejavnosti, v svojih poklicih vzpodbujamo visoka etična načela in merila ter pomagamo širiti dobro voljo ter mir na svetu. Rotarijci načrtujemo in uresničujemo različne humanitarne, izobraževalne in kulturne programe, ki bogatijo življenje ljudi v naši ožji sredini.

Ključni rotarijski gesli sta:

  1. Nesebično pomagati
  2. Največ pridobi tisti, ki najbolje pomaga

Novice in obvestila

Piknik s podmladkom in primopredajna skupščina Rotary kluba Velenje

Objavljeno dne: 16.06.2019

V organizaciji našega podmladka Interact Velenje smo sredi junija izpeljali piknik z druženjem vseh generacij Rotary Velenje (IAC, RAC in RK). Na idilični lokaciji Gozdne šole v Mozirju smo poleg druženja in športnih iger izpeljali tudi primopredajni skupščini podmladka Interact Velenje in Rotary kluba Velenje.

... več

Družinsko-turistični "Rotary rally 2019"

Objavljeno dne: 03.05.2019

www.rotaryklubvelenje.si/projekt/38/druzinsko-turisticni-rotary-rally-2019Družinsko-turistični rally bo letos izveden v Savinjsko-Šaleški regiji, okolici Celja, Žalca, Velenja s štartom in ciljem na poligonu varne vožnje Ljubečna z namenom zagotoviti sredstva za dobrodelne projekte Rotary klubov in slovenskega Distrikta 1912.

... več

Rotary - dan odprtih vrat

Objavljeno dne: 13.04.2019

Aprila smo v Rotary klubu Velenje pripravili dan odprtih vrat s poudarkom na predstavitvi avtomobilov, ki jih poganja tudi elektrika. Na dogodku, ki se je zgodil pred Vilo Herberstein se je ob zakuski in predstavitvi ekološkega posestva zbralo približno 50 gostov, prijateljev Rotary kluba Velenje.

... več

[ arhiv novic ]